Tandarts Hilversum

Je hebt ons gevonden! Je tandarts in Hilversum!

Van alle markten thuis

praktisch alle tandheelkundige behandelingen onder één dak

Gratis parkeren

genoeg parkeerplaatsen direct bij de praktijk

Toegankelijk voor iedereen

lift èn tillift aanwezig 

Corona: tandartspraktijken blijven open

Al vanaf het begin van de Coronapandemie kunnen tandarts- en mondhygiënepraktijken gewoon open blijven. De hygiëneprotocollen die we hanteren zorgen ervoor dat iedereen zich veilig kan voelen. Zo kunnen we onze zorg aan jou blijven leveren. 


Hoe gaan we met Corona om: Hieronder kun je lezen wat wij doen èn wat jij kunt doen om een veilig bezoek aan onze praktijk te garanderen.

Alle protocollen waaraan iedereen zich moet houden zijn gecommuniceerd. Je ontvangt na het maken van de afspraak een mail met daarin de protocollen en een lijst met vragen over eventuele symptomen van Corona. Deze vragenlijst is zowel voor jou als voor ons belangrijk. 

Wanneer je geen mailadres hebt stellen we de vragen bij je bezoek aan ons in de praktijk.

En ook als je nog geen afspraak hebt maar al wel wilt weten hoe we de zorg voor je geregeld hebben: bel of mail ons.

 

Één ding is zeker: je kunt met een gerust hart een beroep op ons doen. De hygiëneprotocollen worden strikt door ons nageleefd, daarom vragen we van jou daarvoor begrip en medewerking.

Heb je na het lezen vragen: neem gerust contact met ons op.

Tandheelkunde Hilversum

Voor je verder leest....

Net zoals jij en wij niet standaard zijn is ook deze website geen standaard website....

Wat we met onze website vooral willen is eerlijke informatie geven en wat meer laten zien van onszelf en ons team van tandartsen, mondhygiënisten en prothesetechnicus. Zodat je met alles wat je hier te weten komt goede keuzes (jouw keuzes...) kunt maken. We informeren je over tandheelkunde, gezonde en niet zo gezonde gebitten, over hoe we werken en hoe we met verschillende situaties omgaan. Over wat je kunt doen om je mond mooi en gezond te houden (of weer gezond te maken....) en hoe je het gebit van je kind in topconditie kunt houden. 

We overladen je niet graag met teveel informatie, dus kun je zelf kiezen of je over een bepaald onderwerp meer wilt weten. Daarvoor hebben we linkjes in de teksten gemaakt.

Mocht je desondanks vragen houden, neem dan contact met ons op. (Per e-mail is dan het handigst.)

We zijn er namelijk voor jou!

tandarts praktijk Hilversum

Waarom zou je voor onze tandartsen, mondhygiënisten of prothesetechnicus  kiezen? Lees snel verder!

En voor iedereen die allang weet dat wij absoluut de beste tandartspraktijk zijn: met deze website kun je nu je hart ophalen. Vol met informatie.... En kun je trots zijn op jezelf dat je ons gevonden hebt!   

En als je ons nog niet kent, vind je hier heel veel informatie. Heb je het antwoord op je vragen nog niet gevonden? Neem gerust contact met ons op want daar zijn we voor. 


ervaren tandarts

Eerlijk en betrouwbaar

Eerlijk en betrouwbaar zijn is de basis van elke relatie. Wij willen maar één ding: jouw gebit zo gezond en mooi mogelijk maken en ervoor zorgen dat je je bij ons op je gemak voelt. Voor ons sta jij centraal. We zullen er als team alles aan doen om je de best mogelijke zorg te geven. Omdat je onze patiënt bent! Dus bieden we kwaliteit, persoonlijke aandacht en tandheelkundig uitstekend opgeleide experts. Daarom heb je ook voor ons gekozen. En dàt waarderen wij! Als team.

Op zoek naar de beste mondzorg? 

Zoek niet verder, wij zijn er voor jou!

Ons hele team werkt samen aan kwalitatieve zorg voor je gebit. Er wordt door onze tandartsen, mondhygiënisten, prothesetechnicus en specialisten nauw overlegd om je de beste zorg te geven. 

Samen met jou zorgen we ervoor dat je gebit zo mooi en  gezond mogelijk is.


Wij bieden tandheelkundige zorg voor iedereen.

Ons team heeft één gezamenlijk doel: er samen met jou voor zorgen dat je ook op hoge leeftijd nog een gezond en stralend gebit hebt.

Tandartsen, mondhygiënisten, preventie-assistente en prothesetechnicus dragen samen zorg voor een gezonde en mooie mond. 

Dit kan betekenen dat je voor een vervolgbehandeling naar een collega binnen de praktijk wordt verwezen. De algemene tandarts die je periodieke controle afspraken doet is je vaste aanspreekpunt.

Voor orthodontische behandelingen werken we nauw samen met een orthodontist in Hilversum. Kleine orthodontische correcties kunnen bij ons gedaan worden.

angst bij tandarts

Angstig? We helpen je!

Ook als naar de tandarts gaan niet je hobby is, zul je bij ons ervaren dat een tandarts ook gewoon maar een mens is.....

Dat niet iedereen even vrolijk naar de tandarts gaat begrijpen we. Dus doen we er alles aan om je angst weg te nemen en je verblijf bij ons zo prettig mogelijk te maken.

Je hebt altijd controle over de behandeling en bepaalt samen met de tandarts wat er met je gebit gaat gebeuren. We vragen maar één ding van je: dat je je uit durft te spreken over je angst en daar samen met ons wat aan gaat doen.

Stapje voor stapje. Omdat we er voor jou een positieve ervaring van gaan maken.

Tandheelkunde Hilversum

Tandheelkunde op een historische locatie

Als je kiest voor tandheelkunde op hoog niveau, dan hoort daar een prachtige locatie bij. Het is niet voor niets dat we gekozen hebben voor Rijksmonument Landgoed Zonnestraal in Hilversum: bijzondere architectuur, groen, ruimte, rust. Dat past helemaal bij ons: tandartsen, mondhygiënisten en prothesetechnicus.

Nieuws tandheelkunde

Kijk regelmatig op "Praktijknieuws" 

om niets te hoeven missen

arrow_drop_up arrow_drop_down