Praktijknieuws 

Corona: hoe gaan wij daar mee om

Gelukkig gaat het de laatste tijd de goede kant op met de gevolgen van de Coronapandemie. Langzamerhand kunnen we weer een beetje terug naar de tijd van vóór Corona. Je hoeft dus echt niet bang te zijn dat je bij ons een infectie op zult lopen. Voor ons blijven de maatregelen die we genomen hebben om allerlei infecties te voorkomen minimaal dezelfde of nog strenger. 

Hieronder kun je lezen wat wij doen èn wat jij kunt doen om een veilig bezoek aan onze praktijk te garanderen.

Heb je na het lezen vragen: neem gerust contact met ons op. We hebben een paar wijzigingen aangebracht in de logistiek binnen de praktijk en in de toch al strenge hygiëneprotocollen. Zodat je altijd met een veilig gevoel bij ons langs kunt komen.


Alle protocollen waaraan iedereen zich moet houden zijn gecommuniceerd. Je ontvangt na het maken van de afspraak een mail met daarin de protocollen en een lijstje met vragen over eventuele symptomen van Corona.

Deze vragenlijst is zowel voor jou als voor ons belangrijk. Wanneer je geen mailadres hebt stellen we de vragen bij je bezoek aan ons in de praktijk.


Wil je na het lezen van de protocollen en/of vragen nog informatie of heb je daarbij hulp nodig: laat het ons weten.

En ook als je nog geen afspraak hebt maar al wel wilt weten hoe we de zorg voor je geregeld hebben: bel of mail ons.

 

Één ding is zeker: je kunt met een gerust hart een beroep op ons doen. De hygiëneprotocollen worden strikt door ons nageleefd, daarom vragen we van jou begrip en medewerking.

Zomervakantie

We zijn dit jaar tijdens onze zomervakantie gesloten vanaf: maandag 19 juli t/m zondag 8 augustus. 

Heb je tijdens onze vakantie met spoed een tandarts nodig? Bel dan met onze waarnemers op telefoonnummer: 0900-8602

Vanaf maandag 9 augustus staan wij weer voor je klaar!

Wil je weten of er vacatures zijn? 

Wanneer je op de link hieronder klikt lees je meteen of we je nu al nodig hebben.

We kunnen natuurlijk nooit voorspellen of er in de nabije toekomst vacatures komen. Maar soms verhuist één van ons ineens naar de andere kant van het land en dàn zijn we misschien wel op zoek naar jou! 

arrow_drop_up arrow_drop_down