Het team van Tandheelkunde Zonnestraal

Bij ons ben je in goede  handen!

Tandheelkundige zorg moet aan veel regels en protocollen voldoen. Dus worden die door iedereen die bij ons werkt gevolgd: niet alleen onze tandartsen, mondhygiënisten en prothesetechnicus maar ook alle andere medewerkers van Tandheelkunde Zonnestraal.

We willen dat je je ook echt veilig voelt bij ons! Om veilig te kunnen zijn moeten er heel veel zaken goed geregeld zijn. Zo zijn er regels die door overheden worden opgelegd, bijvoorbeeld de regels voor infectiepreventie. Of de huidige regels over preventieve maatregelen door de Coronapandemie. Voor ons de normaalste zaak van de wereld. De strenge hygiënemaatregelen in onze praktijk zijn er al jaren dus weten we inmiddels niet beter. 


Praktijkregels en -protocollen

Met alleen hygiëneprotocollen zijn we er nog niet..... Onze praktijk en de organisatie ervan bestaan uit ladingen afspraken en protocollen. Iedereen die bij ons werkt zegt na een poosje hetzelfde: "ik dacht dat ik de regels nooit zou onthouden". Maar al snel merken we dat wanneer men het overzicht krijgt en gaat begrijpen waarom de regels en protocollen er zijn, alle puzzelstukjes op hun plaats vallen. Alles is goed en logisch op elkaar afgestemd en voor de zaken die extra aandacht nodig hebben worden meestal weer nieuwe handige protocollen bedacht. 

Daaraan moet iedereen zich bij ons houden. Zowel de tandartsen, mondhygiënisten, prothesetechnicus als de assistenten, receptionistes als eventuele stagiaires. En de regels worden voortdurend tegen het licht gehouden en waar nodig aangepast.


Een voorbeeld?

Zo dragen de assistentes als ze instrumentarium van de behandelkamers naar de sterilisatieruimte brengen, handschoenen met een opvallende andere kleur dan die waarmee ze assisteren. Iedereen die hen dan tegen komt in de gang (waar alleen de medewerkers lopen), weet dat ze met gebruikt en dus niet-steriel instrumentarium lopen en dat daar rekening mee gehouden moet worden.

En als er geïmplanteerd wordt (meestal in de laatste behandelkamer in de gang) staan de bordjes op de deuren van deze behandelkamer op rood: verboden toegang voor wie zich niet met de behandeling bezig houdt. Voor al onze mensen geldt dan: omlopen via de patiëntengang.

Achter de schermen zijn we dus heel hard aan het werk om de kwaliteit van onze praktijk op het hoogste niveau te krijgen en te houden!

 

Wij staan garant voor het werk dat we leveren. 

We staan garant, niet alleen voor het tandheelkundige deel waarvoor je natuurlijk eigenlijk komt, maar ook voor onze manier van werken, onze benadering en het regelen van de zorg in de breedste zin van het woord. We zien je als een gewaardeerde bezoeker van onze praktijk en willen dat je je bij ons op je gemak voelt, zelfs als je een behandeling toch wat spannend vindt. Want ook dan garanderen we je dat we je daarmee zullen helpen. 


Bij onze zorg voor jou hoort  ook een vriendelijke ontvangst door de dames van de receptie en het  helpen herinneren aan afspraken. En natuurlijk ook het cadeautje dat de kleintjes krijgen als ze na hun  bezoekje aan de tandarts weer naar huis gaan.

Voor ons de normaalste zaak van de wereld: we hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en vragen ons regelmatig af hoe wij behandeld zouden willen worden.  Zó gaan we ook om met iedereen die ons bezoekt!

Wil je weten welke mondzorgspecialisten bij ons werkzaam zijn? 

We stellen ons hier aan je voor

receptioniste Cynthia bij Tandheelkunde Zonnestraal

Cynthia van Laar

Receptioniste


Esther van der Erve

Receptioniste


Miranda Looijsen

Officemanager 

(Personeelszaken)

Tandarts Malte bij Tandheelkunde Zonnestraal

Malte Weuste

Tandarts


Miranda Huang

Tandarts


Petra Moll

Tandarts ouderenzorg


Farah Kruithof

Tandarts


Laurens IJzerman

Tandarts


Chantal van Leeuwen

Tandarts


Ayse Aktas

Mondhygiënist


Iris Calis

Mondhygiënist


Mondhygiënist Marjolein Hendriks

Marjolein Hendriks

Mondhygiënist


Aurelie

Stagiaire Mondzorgkunde


Prothesetechnicus Marcel van der Aa

Marcel van der Aa

Klinisch Prothese Technicus


Tandartsassistente Anneke Costeris

Anneke Costeris

Tandartsassistente


Daniëlle van Zelst

Tandartsassistente


Tandartsassistente bij Tandheelkunde Zonnestraal

Flori Florijan

Floormanager en Tandartsassistente               


Tandartsassistente bij Tandheelkunde Zonnestraal

Krista Tukker

Tandartsassistente en administratief        medewerkster            

Nara Khatchadrijan

Tandartsassistente en preventie-assistente    


Roberto Soto

de Freitas

Tandartsassistent en 

preventie-assistent 

Anneke de Hoog

Ondersteunende taken en eigenaar

Robert de Hoog

Tandarts/chef de clinique en eigenaar