Vervolgafspraken

Goed om te weten!

Vervolgafspraken

Je tandarts vertelt tijdens je eerste bezoek aan ons of tijdens de periodieke controle dat er een vervolgafspraak nodig is. Òf voor een behandeling òf voor nog een controle. 

Wanneer er een behandeling boven de € 250,00 geadviseerd wordt geeft de tandarts een kostenbegroting mee. Vragen naar aanleiding van de kostenbegroting worden vanzelfsprekend zo snel en duidelijk mogelijk beantwoord. We nemen graag de tijd je van goede informatie te voorzien.

In de meeste gevallen worden vragen over het behandelplan bij het eerstvolgende bezoek aan de praktijk beantwoord of eerder wanneer dat nodig is. 

Zeer complexe behandelplannen worden intern besproken met het team van collega’s binnen onze praktijk.  

De uitslag hiervan krijg je van je eigen tandarts en daarvoor wordt al direct na het onderzoek een afspraak met je gemaakt door de receptioniste. 

Het behandelplan wordt vervolgens naar je opgestuurd zodat je het alvast kunt bekijken. Heb je vragen over dit uitgebreidere behandelplan dan kun je die stellen tijdens deze bespreking. 

Een tip: schrijf de vragen die je hebt alvast op voor tijdens de bespreking.

Afspraak plannen voor een behandeling of de eerstvolgende controle.

Een eventuele vervolgafspraak of eerstvolgende controle voor over 3 of 6 maanden wordt alvast gereserveerd bij één van onze receptionistes. De afspraakbevestiging wordt meteen naar uw emailadres gestuurd. 

Daarnaast sturen we ongeveer een week van te voren via de email nog een herinnering aan de afspraak. Er is dan nog voldoende tijd om de afspraak eventueel te wijzigen.